"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

E fascinată de gentile Hermes și s-a bucurat ca un copil atunci când a primit patru superbe poște de la soțul său. Valoarea acestora se ridică la 80.000 de euro.

Gențile sunt aduse din Dubai

Ana Maria Prodan e iubită și răsfățată. Recent, soțul său i-a făcut un cadou prețios: 80.000 de euro de la soțul său: patru genți Hermes. Acesta I le-a trimis tocmai din Dubai, dintr-o zonă în care acesta antrenează. Sursele spun că aceste genți nu se pot cumpăra din magazine. Ele pot fi achiziționate doar dacă cineva este client Platinum.

PUBLICITATE

Ce înseamnă asta? Dacă acea persoană face achiziții în valoare de 100.000 euro în magazine, I se acordă dreptul de a cumpăra și o geantă. De altfel, Ana Maria Prodan are o colecție uluitoare de genți Hermes, cele mai multe fiind în Emirate, unde are o casă de vis. Sexy impresara e pasionată și de bijuteriile de lux și investește sute de mii de euro. Piesa de rezistență este însă tot un cadou de la soțul său. E vorba de inelul de logodnă, o bijuterie din aur alb cu un diamant de 9 carate. Acesta este estimat la prețul de 150.000 de euro. (C.L)

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]