"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

4 × four =

nine + 1 =

Te-ai hotărât, în sfârșit, să îți faci o cameră pentru sport? Atunci ai nevoie de sfaturile specialiștilor, pentru a ști de ce lucruri ai nevoie pentru ca aceasta să arate ca la carte.

loading...

Cumpără aparate de bază

Specialiștii spun că cei care nu au o cameră pe care să o dedice total sportului, pot alege și livingul sau balconul. Sunt două locuri unde putem urmări un program de fitness online sau să ascultați muzică. La prima vedere ați vrea să scoateți bani din buzunar pentru diverse aparate, dar va trebui pentru început să le luați doar pe cele care vă sunt utile zilnic.

Așa că, pentru partea superioara a corpului puteți alege mai multe tipuri de greutăți pe care să le folositi alternative iar pentru partea inferioara vă recomandăm să optați pentru o bicicletă eliptica. Amplasați bicicleta într-un colt al camerei ca să nu vă încurce. Greutățile sau alte accesorii pentu sport trebuie puse într-un sertar sau dulap. (C.L.)

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.