"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

one × three =

4 × 1 =

La scurt timp după ce vestea apropiatei căsătorii, fiul Victoriei și al lui David Beckham și logodnica lui au luat pe toată lumea prin surprindere. Iată că, se pare, Brooklyn și Nicola vor deveni părinți…

loading...

Chiar dacă nu a făcut încă anunțul, se pare că în familia Beckham va urma nu doar o nuntă, ci și un botez în viitorul apropiat, cel puțin asta este concluzia pe care au tras-o recent fanii lui Brooklin și ai viitoarei sale soți, Nicola Peltz, scrie viva.ro.

„Mami și tati”

La scurt timp după ce Brooklin Beckham și Nicola Peltz s-au logodit, au apărut și zvonurile despre o eventuală sarcină, zvonuri ce nu au fost confirmate, dar nici infirmate de faimosul cuplu. Recent însă, o fotografie postată de Nicola pe contul de socializare a dat iar apă la moară internauților. Logodnica lui Brooklin s-a lăsat pozată zâmbitoare și super fericită alături de iubitul ei, care o sărută drăgăstos pe obraz, iar în dreptul imaginii nicola a scris doar două cuvinte: „baby b”.

În nici 24 de ore, fotografia a adunat aproape 200.000 de aprecieri, iar felicitările fanilor au început să curgă. „Asta înseamnă că ești însărcinată?”, „Felicitări”, „Mami și tati”!, „Sunteți un cuplu minunat” sunt doar câteva dintre comentariile primite de cei doi îndrăgostiți.

Dat fiind că Nicola poartă în fotografie o rochie care îi cam ascunde trupul, nu este exclus ca acesta să fie anunțul sarcinii.

Tânărul de doar 21 de ani este pregătit să facă pasul cel mare alături de iubita lui care este cu 4 ani mai mare decât el. Brooklyn Beckam este îndrăgostit iremediabil de Nicola Peltz și a cerut-o în căsătorie. Dacă până acum fiul cel mare al Victoriei și al lui David Beckham își creionase imaginea unui cuceritor care frânge inimi, acum se pare că iubita lui i-a pus capac.

Recent, Brooklyn Beckam a anunțat pe una dintre rețelele de socializare că și-a cerut iubita în căsătorie și a promis public că va fi cel mai bun soț și tată, ceea ce este foarte posibil să se întâmple curând.

‘Acum două săptămâni mi-am întrebat sufletul pereche dacă vrea să se căsătorească cu mine și a zis DA. Sunt cel mai norocos bărbat din lume. Promit că o să fiu cel mai bun soț și cel mai bun tată într-o zi! Te iubesc!’, a scris Broolyn Beckham pe Instagram.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.