"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

one × five =

9 − 5 =

Sânziana Buruiană își alăptează fetița de 4 ani: „Vreau să intru în Cartea Recordurilor!” Alăptatul aduce numeroase beneficii copilului și mamei, fiind recomandat de toți specialiștii. Totuși, pentru unele mămici, rămâne un semn de întrebare:

loading...

Până la ce vârstă pot continua cu alăptatul? Se poate transforma hrănitul la sân dintr-o activitate benefică, într-una de condamnat, din punct de vedere moral?

Sânziana Buruiană este una dintre mămicile din showbiz care nu plănuiește să renunțe la alăptat prea curând. De când a devenit mamă, s-a retras din lumina reflectoarelor și a preferat să se concentreze doar pe creșterea fetiței sale.
Isabela are 4 ani împliniți și este și acum hrănită la sân de mama ei.
Sânziana Buruiană își alăptează fetița de 4 ani: „Vreau să intru în Cartea Recordurilor!”
Alăptatul a devenit o normalitate pentru Sânziana și nu își dorește să renunțe prea curând la acest moment de interacțiune dintre ea și fetița ei.

Ea a mărturisit că a stat de vorbă și cu medicii, care au asigurat-o că alăptatul, chiar și când copilul a împlinit 4 ani, este în continuare la fel de benefic pentru ea, scrie demamici.ro

„Vreau sa intru in Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă perioadă de alăptare a unui copil. Ea are 4 ani și încă o alăptez. Nu renunță. La un moment dat cred că o să se rușineze ea și o să renunțe.

Alăptez de câte ori dorește. Dimineața și seară cu siguranță da. Nu îmi e greu, pentru că ea mănâncă, bea și lăptic. Ăsta e mai mult un alint așa, cred eu. Medicul pediatru mi-a zis că e bine pentru imunitatea ei. Nu o alăptez în oraș. Nu am fost de acord cu alăptatul în public”, a povestit Sânziana Buruiană în emisiunea lui Cătălin Măruță de la ProTV.

Și se pare că alăptatul a ajutat-o pe micuța Isabela până acum. Sânziana Buruiană a mai spus că fetița ei nu a răcit până acum, deși a mers la grădiniță și a interacționat cu mai mulți copii.
În glumă, soția fotbalistului Nicolae Zuluf a mai spus că își va alăpta fetița până la vârsta majoratului. Totuși, ea a mai adăugat că se va opri din alăptat atunci când fetița ei nu își va mai dori acest lucru.
Sânziana Buruiană urmează să devină mamă pentru a doua oară: „Un suflețel mic a vrut să vină la noi când nu ne așteptam, să o facă pe Iza cea mai fericită surioară, iar pe noi cei mai împliniți părinți.”

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.