"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiți actori români. Nimeni nu poate contesta că marele actor este, pur și simplu, o legendă a filmului și teatrului. Cu toate acestea, după unii, actorul nu este recompensat pe măsură, dacă luăm în considerare pensia primită de acesta.

Din informațiile Click!, Florin Piersic ar avea o pensie de 2.000 de lei. Într-adevăr, este peste media la nivel național, însă până la urmă este vorba despre nimeni altul decât Florin Piersic. Actorul nu se plânge, mai ales că are trei locuințe, printre care se numără o casă de vacanță în judetul Cluj, scrie spynews.ro. Florin Piersic a împlinit în luna ianuarie 84 de ani.

Deși au existat mai multe zvonuri potrivit cărora ar avea mai multe probleme de sănătate, actorul a negat mereu, susținând că este în putere, îi place să facă mișcare, mai ales să înoate. „Inventează, nu am avut probleme de sănătate.

PUBLICITATE

S-a spus că sunt desfigurat, că arăt rău. Dacă eu sunt apariție horror, vă arăt eu un coleg de-al meu. Eu mă țin de femei să nu cad. Sunt bine, sunt atât de sănătos. Ce mai inventați, măi, oameni buni? Vă doresc ca la 84 de ani, cât am eu, să ajungeți și să arătați ca mine.

Mă duc la înot, mă plimb, fac multe. Nu joc fotbal, din cauză că nu mai am aceeași condiție fizică, dar îmi place să asist la meciuri”, a declarat Florin Piersic revoltat la Antena Stars.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]