"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

two × 5 =

17 − seven =

În ultimii ani, comerțul online a devenit din ce în ce mai popular în România, iar printre produsele pe care românii le comandă pe internet în mod frecvent se numără şi fructele şi legumele bio.

loading...

Dar, cele mai multe ori, cumpărătorii nu ştiu cine sunt oamenii din spatele aprozarelor online şi care este povestea lor. În Mureș, au ocazia de a-i întâlni pentru o zi pe cei care le livrează delicatesele chiar la ei acasa, scrie observatornews.ro.

Cumpărătorii sunt aşteptaţi la ferma familiei Cristurean. 15 hectare de câmp şi solarii se întind în faţa curioşilor. Oamenii au ocazia unică de a afla de unde vine mâncarea. Mai mult, îşi pot alege legumele şi fructele preferate direct din grădină.

Cum era de aşteptat, cumpărătorii sunt încântați de posibilitatea de a vedea unde sunt cultivate produsele pe care le comandă online.

Cumpărător: În copilărie, la bunici, așa intram printre rânduri, nu chiar atât de bine aranjate, cu o bucată de caș în mână și cu roșia direct de pe lujer. Când mergi acasă și tăi se simte în bucătărie.

Anca Dalmasso, coordonator proiect „Bucate din Vecinătate”: E o modalitate mai mult decât plăcută de a-ți cunoaște sursa de hrană, de a pune întrebări direct producătorului, despre soiuri, despre proveniență, despre ce îngrășăminte folosesc.

În perioada stării de urgenţă majoritatea oamenilor au ales să facă piaţa online, aşa că vânzările de fructe şi legume au atins cote record.

Mulţi şi-au păstrat obiceiul de cumpăra alimentele pe internet şi după ieşirea din starea de urgenţă. Mai ales că fructele şi legumele sunt livrate la uşă, în condiţii de siguranţă.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.