"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

five × three =

sixteen − 14 =

Sigur că pentru o soție de miliardar, două inele în valoare de 9 milioane de dolari nu reprezintă ceea ce ar însemna aceste bijuterii pentru o femeie de rând, însă motivele pentru care au fost cumpărate de Donald Trump pentru Melania sunt aceleași ca și pentru muritorii de rând.

loading...

Melania Trump nu este doar una dintre cele mai bine îmbrăcate femei din lume, aparițiile sale publice fiind fără cusur, mai ales de când este Prima Doamnă a Americii. Soția celui mai puternic om din lume este și extrem de bine, dar, mai ales, costisitor accesorizată. Doar două dintre bijuteriile sale valorează 9 milioane de dolari.

Este vorba de două inele de logodnă, care, dincolo de faptul că valorează o avere, au și valoare sentimentală, scrie observatornews.ro.

Primul dintre inelele cu diamant de 15 carate, în valoare de 4 milioane de dolari, a fost cumpărat de Donald Trump în 2004, când a cerut-o în căsătorie pe Melania. Cei doi au început o relație în 1998, iar în 2005 au făcut o nuntă fastuoasă, de nivelul unui miliardar, în Florida.

Donald Trump se lăuda, la vremea aceea, că a primit reducere 50% pentru respectivul inel, însă presa a avut îndoieli în această privință, scrie viva.ro.

Apropiații cuplului Trump spun că în anul 2015, când Donald Trump se gândea să candideze la alegerile prezidențiale din următorul an, i-a mai oferit Melaniei un nou inel de logodnă și mai scump. Au existat zvonuri privind un divorț între cei doi, dar pentru că Trump avea nevoie de imaginea unui familist în ochii publicului votant, ar fi investit 5 milioane de dolari într-un inel cu diamant de 25 de carate pentru a o ține pe Melania aproape.

Aceasta este, de altfel, și bijuteria pe care Melania Trump o poartă pe deget în prezent.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.