"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

two + three =

3 × four =

Chiar dacă fac parte din Familia Regală britanică și au la dispoziție o armată de oameni, Kate Middleton și Prințul William sunt, în intimitate, un cuplu obișnuit și își împart sarcinile domestice. Mai mult, soțul Ducesei de Cambridge nu ocolește nici bucătăria.

loading...

Kate Middleton și Prințul William vor fi cândva Regele și Regina Angliei, iar acest „cândva” este mai aproape decât ne imaginăm, și asta pentru că semnalele transmise de către Regina Elisabeta a II-a conduc spre acest scenariu. Se pare că suverana îi preferă pe cei doi Duci de Cambridge fiului său Charles, dovadă fiind și faptul că aceștia au preluat deja o mare parte dintre îndatoririle ei.

Odată cu biografia Finding Freedom, dedicată lui Meghan Markle și Prințului Harry, au ieșit însă la iveală o mulțime de alte detalii despre viața Familiei Regale britanice, în care, evident, Kate Middleton și Prințul William ocupă un loc important. Autorii cărții, jurnaliștii Carolyn Durand și Omid Scobie, au dezvăluit că Ducii de Cambridge au un parteneriat egal’.

Aceștia afirmă că Ducii de Cambridge sunt implicați în fiecare aspect al creșterii celor 3 copii ai lor – incluzând atât dusul și luatul de la școală, cât și supravegherea lor la teme.

„El și Kate, care au un parteneriat egal atunci când vine vorba despre casă, sunt niște părinți moderni. William prepară mâncarea în egală măsură ca ea”, susțin Carolyn Durand și Omid Scobie.

Aceștia mai spun, de asemenea, că Ducii de Cambridge doresc să le ofere lui George, Charlotte și Louis o viață de familie normală, scrie viva.ro.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.