"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Dacă ar fi să o descriem pe Iulia Albu printr-un singur cuvânt, atunci acela ar fi curajul.

Curajul de a arăta altfel într-o lume încă destul de conformistă, curajul de a-și expune personalitatea, deși știe că poate deranja, curajul de a se dezbrăca de orice prejudecată. Iar felul ei ironic și total lipsit de modestie, atunci când face asta, chiar o transformă într-un personaj unic, în showbiz- ul românesc.

Vedeta a făcut câteva dezvăluiri despre fiica ei Mikaeala și planurile privind viitorul micuței!

PUBLICITATE

Cu atâtea haine și accesorii inedite prin casă, Mikaela îți calcă pe urme? Este pasionată de modă?

Nu înțeleg concepția asta cu „călcatul pe urme, adică de ce ar trebui să-mi calce mie pe urme, nu poate să-și facă urmele ei? Chiar dacă ar vrea să activeze în același domeniu, cred că ar trebui să aibă drumul ei și mi se pare trist atunci când copiii sunt comparați cu părinții. Este vina părinților că pun foarte multă presiune pe copiii lor. Eu nu pun niciun fel de presiune pe Mikaela. Ea va face exact ceea ce dorește să facă. Este mult prea mică pentru a-și da seama acum.

În general, nu apar la timp, pentru că, asta este, am un obicei în a întârzia la ședințele cu părinții și am avut întotdeauna, dar când apar, lucrurile sunt foarte simple. De obicei, am discuții cu profesorii. Mi se pare că foarte mulți profesori nu-și fac treaba cum ar trebui. Acum situația este diferită, pentru că Mikaela merge la o școală foarte bună. O școală de stat, apropo. Este un snobism să duci copilul la o școală privată. Există și excepții. Eu nu sunt un om snob (râde), modestia mă caracterizează, după cum spuneam și anterior. Poate să facă o facultate în străinătate, dacă va alege un profil pentru care nu se oferă o pregătire suficientă în țară. Spre exemplu, Facultatea de Drept aș vrea să o urmeze în străinătate, pentru că în România nu mai este așa cum era înainte sau, dacă ar vrea să facă studii în domeniul bancar, tot în străinătate aș îndruma-o, scrie viva.ro.

PUBLICITATE

Dacă-mi zici că ești și pe grupurile de mame, de pe WhatsApp, chiar nu te cred!

M-au scos de pe grupul de mame de pe WhatsApp. Nu mai țin minte exact de ce, dar sincer eu nu reacționez bine la mesajele acelea banale: m-am trezit de dimineață, am mâncat și am făcut imediat o poză. Mi se pare că sunt lucruri pe care nu ar trebui să le expui. Așa cum eu nu-mi expun copilul pe Instagram, așa nu o să-l expun nici pe un grup de mesaje. Am legat câteva prietenii, două, cu mămici, dar atât.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]