"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

twenty + 4 =

10 − 2 =

Un bărbat care a vrut să petreacă doar câteva clipe de relaxare la malul mării, în Costinești, se plânge acum că a rămas doar în chiloți și papuci după ce a fost prădat de hoții de pe plajă.

loading...

 Bărbatul povestește că a adormit pe plajă din cauza oboselii, iar când s-a trezit a constatat că îi lipseau toate bunurile cu care venise.

 Întâmplarea a fost postată pe un grup de Facebook, iar internauții s-au grăbit să-l tragă la răspundere pe turistul pățit.

Vlad C. povestește că a adormit pe plaja din Costinești, lângă Obelisc, după mai multe drumuri lungi făcute în ultima perioadă și atunci când s-a trezit a constatat că îi lipseau toate bunurile cu care venise, srie observatornews.ro.

“Am adormit de la oboseală, pe plaja de lângă Obelisc și când m-am trezit am constatat că mi s-a furat absolut tot: rucsac, telefon, tricoul, până și brățara de la mână. Am rămas doar în chiloți și cu papucii de plajă. Cei de la șezlonguri nu au văzut nimic. Mi-au luat inclusiv ochelarii de soare și țigările. Telefonul nu are activat GPS location, am fost la Poliție și au zis că dacă era activat mai vedeau ei ce se poate face”, a povestit Vlad C..

Potrivit replicaonline.ro, victima nu ar fi depus plângere la poliție, ci doar a stat de vorbă cu un echipaj de poliție care i-a ieșit în drum.

Întâmplarea a fost postată pe un grup de Facebook, iar internauții s-au grăbit să-l tragă la răspundere pe bărbatul pățit pe motiv de….neatenție.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.