"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

seventeen − 13 =

twenty − 1 =

Pentru că furnicile sunt recunoscute pentru hărnicia lor şi visul în care apare o furnică, ori mai multe are inevitabil legătură cu sfera profesională şi, în funcţie de vis, poate semnala lucruri pozitive ori negative.

loading...

Un număr mai mare de furnici. Dacă visezi mai multe furnici, nu doar una, poate însemna că vei avea în viitorul apropiat parte de noroc financiar, vei obţine câştiguri însemnate, într-un moment neaşteptat. De asemenea dacă visezi furnici în bucătărie reprezintă armonie în familie şi noroc material, scrie observatornews.ro.

Dacă furnicile sunt în păr înseamnă că eşti pesimist şi că eşti predispus la necazuri dacă vei continua să atragi asupra ta energie negativă. Priveşte lucrurile pozitiv, iar binele îşi va face loc în jurul tău.

Furnici care se urcă pe tine. Un astfel de vis poate prevesti o perioadă dificilă, încărcată de supărări, în care vei experimenta nelinişte. Cel mai probabil vei simţi o trădare din partea cuiva apropiat ori vei fi suprasolicitat la serviciu.

Furnici în pat. Înseamnă că vei fi implicat în anumite conflicte ori discuţii tensionate, situaţii de care trebuie să te ocupi dacă îţi doreşti reinstaurarea liniştii în cadrul familiei ori în relaţiile personale.

Furnici care te muşcă. Visul în care o furnică te muşcă poate reprezenta un obstacol în viaţa de zi cu zi, o piedică (ori mai multe) în calea obţinerii succesului mult dorit.

Furnici cu aripi. Înseamnă sete de evoluţie, de a excela şi de a învăţa cât mai multe, de a te bucura de noi experienţe şi de a creşte din punct de vedere profesional.

Furnicile roşii în vis reprezintă nemulţumiri ori situaţii peste care nu ai trecut încă în viaţa de zi cu zi.

Dacă visezi un muşuroi de furnici harnice înseamnă că eşti tutînsuţi o persoană harnică, consecventă şi dornică de a evolua. Dacă muşuroiul este însă distrus înseamnă că ai avut parte ori că vei experimenta o ratare, un obiectiv nu va fi îndeplinit aşa cum ţi-ai propus, dar semnalează şi sărăcie.

Dacă omori furnici în vis, în funcţie de felul în care alegi să faci acest lucru, îţi demonstrezi chiar modul în care dai piept, în viaţa de zi cu zi, cu problemele şi modul în care te confrunţi în diferite situaţii tensionate.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.