"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Anamaria Georgescu a devenit cunoscută în anul 2001, când avea doar 14 ani și obținea trofeul Festivalului de la Mamaia, cu piesa „Ochii tăi”, o baladă care a fermecat publicul.

Acum, Anamaria Georgescu a devenit o femeie în toată firea. Ea născut o fetiță și a dat vestea în cel mai emoționant mod posibil, scrie viva.ro.

Anamaria Georgescu s-a căsătorit cu Norbert Vig, patronul unui cunoscut bistro din București, iar nunta a fost pe cât de simplă, pe atât de frumoasă. La un an după eveniment, artista vine cu o veste minunată, pe rețelele sociale: a anunțat, ținând la piept o minune de fetiță, că viața i s-a schimbat radical de când a devenit mamă.

PUBLICITATE

„Fiica mea dragă, de când ai venit pe lume trăim prin tine, cu tine și pentru tine. Cărțile, muzica și filmele, poeziile și bucuriile există acum doar ca să ți le dăruim ție. Aș vrea să îți pun la picioare tot ce e mai frumos pe lume, așa cum știu, atât cât pot. Prin tine nu mai există trecut, există doar dimineți lungi în care tu râzi și noi stăm înmărmuriți în fața minunii. Ești cel mai frumos dar pe care viața ni l-a dat. Vom sta mereu în umbra zâmbetului tău. Te iubim, mama și tata!”, a scris Anamaria.

Anamaria Norbert Vig s-au logodit în anul 2018, în Franța, iar în 2019 s-au căsătorit la Cluj Napoca. Pentru ziua cea mare, tânăra devenită cunoscută grație hit-ului „Ochii tăi” a ales o rochie albă, cu tăieturi fine, cu mâneci și decolteu bărcuță, dar și un buchet din lăcrămioare.

Ana Maria Georgescu a lăsat în spate cariera muzicală și s-a axat pe alte pasiuni. Acum actrivează ca actriță, dar lucrează și în domeniul marketingului și al PR-ului, ocupându-se de afacerile familiei.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]