"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

3 + two =

5 + 6 =

„Acum s-au prăbușit valorile. Nici Armată nu mai avem independentă. S-a prăbușit, s-a dus… Însă, la ora actuală, problema cea mai mare este desfrâul acesta, pentru care ne va pedepsi Dumnezeu: „Fac ce vreau, spun ce vreau, gândesc ce vreau!”. Nu mai e nicio normă de viață, niciun principiu.

loading...

Ceea ce a mai menținut lumea așa cumva, a fost suferința asta, școala puternică a suferinței pe care a făcut-o Ortodoxia în comunism.

Românul, din firea lui, este slab în inițiativă. Ne descompunem așa! Nu avem simțul ordinii, al disciplinei, al ascultării, al respectului! Ne osândim unii pe alții și ne blestemăm singuri prin ura și ranchiuna dintre noi. Nici măcar în încercări grele nu suntem uniți! Acest vrăjmaș al dezbinării are putere asupra noastră deoarece petrecem în mândria aceasta „elevată”. (Preluat din Revista Atitudini Nr. 64)

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.