"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

twenty + five =

15 + seven =

Pandemia nu ne face doar să căutăm soluţii de vacanţă alternative, ne ajută şi să redescoperim locuri minunate care atrăgeau în trecut mii de turişti.

loading...

Este cazul staţiunilor balneare spre care se îndreaptă cei speriaţi de aglomeraţia de pe litoral. Acolo, pe lângă mult căutatele cure cu apă termală, găsim un adevarat spectacol al naturii. De exemplu lacul cu nuferi şi lotuşi din Băile Felix, un loc de poveste care anul acesta arată mai frumos ca oricând, scrie observatornews.ro.

Florile de lotus care se ridică la peste un metru înălţime, broaştele ţestoase şi peştişorii din lac îi fac pe turişti să se simtă ca într-un parc exotic.

Aduse acum mai bine de un secol din Delta Gangelui, florile de lotus mai pot fi văzute doar în câteva locuri din ţară. Un peisaj ca aici nu există nicăieri în Europa.
Nuferii sunt înfloriți pe tot parcursul anului, însă lotușii oferă o priveliște unică doar 3 luni pe an, din iunie până august.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.