"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Florin Piersic și Angela Similea au fost, fără doar și poate, cel mai carismatic cuplu al anilor ’70. Frumoși și talentați, cei doi s-au iubit și în afara ecranului, chiar dacă erau căsătoriți. Iar marele actor a povestit recent de ce nu au rămas împreună.

Florin Piersic și Angela Similea au reprezentat, pentru tinerii anilor ’70-’80, idealul de cuplu, iar zvonurile vremii, care, paradoxal, circulau la fel de repede și fără internet, îi prezentau ca fiind împreună. Acest fapt a primit însă confirmarea după mai bine de 30 de ani, deși nimeni nu avea niciun dubiu cu privire la relația dintre ei…

„Cu Angela am fost într-un amor nebun”

PUBLICITATE

Tineri, frumoși și extrem de talentați, Florin Piersic și Angela Similea au strălucit împreună pe scenă, cu atât mai mult cu cât chimia dintre ei era reală. Cumva însă, cei doi nu au format niciodată un cuplu oficial, nici măcar între căsnicii – Angela Similea a fost căsătorită de patru ori, iar Florin Piersic, de trei ori.

Au jucat însă împreună în piese de teatru – cine nu-și amintește musicalul „Corina’, după Jocul de-a vacanța, ori „Nufărul alb’? – și au cântat și interpretat împreună zeci de cuplete și parodii care au făcut deliciul românilor în noaptea de Revelion sau duminicile, în rarele momente când se difuza divertisment la televizor. Recent însă, într-o declarație pentru Wowbiz, Florin Piersic a făcut o declarație surprinzătoare:

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toţi. La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o „lipitură’ în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere’, a povestit actorul, scrie viva.ro.

PUBLICITATE

Povestea lor de dragoste a rămas însă la nivel de aventură, pentru că Angela Similea era căsătorită pe atunci cu olandezul Jan Hilgen, iar Florin Piersic, cu actrița Anna Szeleş.

A iubit-o, dar nu îndeajuns…

Chiar dacă la vremea când au avut o aventură atât Florin Piersic, cât și angela Similea erau căsătoriți, în cele din urmă divorțul nu ar fi fost atât de blamat de regimul comunist, mai ales că deja toată lumea îi considera un cuplu. După ani de zile, actorul a făcut o mărturisire surprinzătoare, care a dezlegat misterul…

PUBLICITATE

„Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeleş. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine, a declarat Florin Piersic, potrivit adevarul.ro.

„Florin era cu adevărat superb”

La rândul ei, Angela Similea a recunoscut, în cartea biografică „Angela – cântec şi rugă’, relația pe care a avut-o cu actorul:
„Florin era cu adevărat superb. Avea o frumuseţe de Făt-Frumos, departe de a fi efeminat. (…) Ceea ce am înţeles eu repede lângă el este că dacă eşti fluture te-ai ars. Nu voiam să mă ard… M-am străduit să rămân şi eu o lampă. Dar am creat un cuplu. Pe la televizor, în turnee, scrie viva.ro.

PUBLICITATE

Mi-amintesc că Anna Szeleş, soţia lui, a suferit mult. Cel puţin în meserie. Ei doi erau frumoşi, erau talentaţi, dar, când am intervenit eu, s-a întâmplat un lucru la urma urmei normal. Adică, eram doi români înalţi, frumoşi şi celebri, eram un cuplu adevărat’.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]