"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Stela Popescu a muncit toată viața, motiv pentru care a acumulat o avere impresionantă. Acum, toate proprietățile, bunurile și banii i-au revenit Doinei Maximilian, fiica adoptativă a răposatei actrițe. Fiica Stelei Popescu are 65 de ani, însă pare că nu își găsește locul nicăieri. Ea a abandonat fiecare casă în care a locuit. Doina a stat doar trei luni în vila din București, iar în casa de la 2 Mai, ea nu a rezistat mult și a părăsit-o.

Se fac aproape trei ani de când Stela Popescu s-a stins, la 81 de ani, în urma unui atac cerebral. Apropiaţii artistei spun că ea a muncit toată viaţa de dragul Doinei, pe care o înfiase de mică, şi căreia Stela îi îndeplinea toate dorinţele, chiar şi pe cele mai excentrice.
Mutatul din casă în casă, un obicei vechi

Stela a muncit pe rupte, n-a stat o clipă locului. Casele le cumpăra pentru fata ei, Doina, care voia mereu alta şi alta. Stătea cam doi – trei ani în câte una, apoi o convingea pe Stela să-i cumpere alta. Se temea ca mama ei să nu cheltuiască banii pe altceva sau să nu-i doneze pentru acte umanitare’, scrie viva.ro.

PUBLICITATE

Doina a moştenit o avere considerabilă, mai exact un bloc cu trei etaje în Bucureşti, estimat la cel puţin 500.000 de euro, vila din Crevedia, de 220.000 de euro, cea de la mare, în staţiunea 2 Mai, de 200.000 de euro, dar şi o alta, de peste 250.000 de euro, în București, unde artista a locuit până pe 23 noiembrie 2017, când a murit. Actriţa mai deţinea un apartament pe Calea Moşilor şi o casă pe Strada Thomas Masaryk, mai multe terenuri, dar şi un cont de 300.000 de euro.

Se pare însă că fata adoptativă a Stelei părăseşte casele rând pe rând. ‘N-a rezistat mai mult de trei luni în casa în care Stela a locuit până în ultima clipă a vieţii, s-a mutat în Bucureştii Noi. Iar vila de la 2 Mai este acum abandonată’, arată apropiaţii actriţei.

Doina a recunoscut că mama ei o ajuta financiar: Îi simt prezenţa şi acum. Stela, mama mea, ne ocroteşte din cer: pe mine, pe fiica mea, dar şi pe nepoţelul meu. Ea a fost stâlpul familiei noastre! Cât a fost în viaţă, nu ne-a lipsit nimic. Tot timpul ne întreba dacă suntem bine, dacă ne lipseşte ceva. După ce a murit, o apreciez şi mai mult, îi simt enorm lipsa’.

PUBLICITATE

Stela Popescu a trudit toată viața pentru avere
Stela Popescu a povestit, într-un interviu despre eforturile ei de a strânge bani:
‘Am călătorit în trenuri cu gheaţă la ferestre, am jucat în săli unde spectatorii aveau cojoacele pe ei, dar eu n-am urcat pe scenă cu cojocul pe mine! Când vedeam lumea stup acolo, oameni fericiţi, cum să nu mă bucur? Am muncit, am îndurat, dar am ştiut întotdeauna pentru ce. Am o meserie în care se aleargă mult. Acele spectacole «de probă», făcute cu marii actori ai României, se făceau peste tot prin ţară, pentru că salariile erau foarte mici. Ca să ne fie bine, trebuia să jucăm şi câte trei spectacole în aceeaşi zi şi mai mereu eram pe drumuri – cu trenul, cu maşina, chiar şi cu căruţa, apropo de vorba mamei. Lucram şase zile din şapte, în fiecare zi, mai puţin lunea. Rareori prindeam câte o zi liberă. Şi, în loc să mă relaxez, plecam la Cluj, la Timişoara, prin tot felul de săli de prin ţară, şi jucam aceste şuşe’, povestea Stela.

A renunțat la asociația în memoria lui Puiu

Doina Maximilian a fost adoptată de Stela Popescu și soțul ei, umoristul Puiu Maximilian la vârsta de 15 ani, aceasta fiind chiar fiica fratelui lui Puiu. După moartea părinților săi adoptivi Doina Maximilian, care este de profesie regizor de film, a radiat mai multe firme lăsate moștenire.

PUBLICITATE

Așa se face că fiica adoptivă a regretatei actrițe a renunțat la Asociaţia Puiu Maximilian care se ocupa cu derularea diferitelor evenimente artistice. Asociația a fost înființată în memoria soțului Stelei Popescu, însă în anul 2018 Doina Maximilian renunța la ea.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]