"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Ana Maria Prodan e suspectă de coronavirus. Se pare că a luat boala de la unchiul său

loading...

În familia Anei Maria Prodan lucrurile nu stau deloc bine. După ce unchiul său, Iulian Prodan a fost depistat pozitiv la testul COVID, se pare că și impresara s-ar fi îmbolnăvit.

Gigi Becali a ajutat-o ca să-și interneze unchiul

Câteva zile, unchiul impresarei Ana Maria Prodan a trecut prin momente cumplite. În vârstă de 90 de ani, acestuia i s-a făcut rău iar familia a chemat salvarea. Din nefericire însă, medicii s-ai bâlbâit în a pune un diagnostic corect. Inițial doctorii au spus că a făcut insolație, apoi alți colegi că are infecție urinară. Disperată, impresara a apelat la ajutorul lui Gigi Becali, care a trimis o echipă de specialiști de la clinica sa. Atunci s-a aflat că Iulian Prodan are coronavirus.

În prezent, acesta este internat la Institutul Matei Balș. Pentru că a intrat în contact cu acesta și impresara este suspectă de COVID 19, motiv pentru care Ana Maria Prodan s-a izolat și nu mai răspunde la telefon. (C.L.)

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.