"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

1 × one =

two × 5 =

Cu cat vremea este mai buna, cu atat mai multe buruieni vor aparea in gradina. Chiar daca rupi iarba nedorita, aceasta va creste imediat dupa prima ploaie sau dupa prima irigare.

loading...

Va voi arata cum puteti avea o gradina curata, ferita de buruieni, folosind doar ierbicide naturale. Nu este nevoie de substante chimice, doar cateva ingrediente ieftine pentru a-ti face curtea frumoasa si a avea gradina libera, scrie stiriactuale.net.

1. Bicarbonat de sodiu

Presarati bicarbonat de sodiu la baza buruienilor, astfel incat sa puteti scapa cu usurinta de ele. Cu toate acestea, nu atingeti florile, deoarece se pot usca la fel de repede.

2. Sarea

Faceti un ierbicid de casa dintr-o cana cu sare si doua cani de apa fierbinte, turnati pe buruieni si in locurile unde nu doriti ca acestea sa apara. Daca nu doriti sa stricati pamantul, aplicati direct pe buruiana, astfel incat restul plantelor sau al florilor sa ramana neatinse si sa puteti planta imediat altceva in acel loc.

3. Otet

Turnati otet intr-o sticla cu pompa si pulverizati buruienile cu ea. Folositi acest lucru numai in locuri unde nu exista flori sau gazon, deoarece si lor le este, de asemenea, daunator.

Alegeti metoda care va place si incercati. In cateva zile, buruienile vo disparea!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.