"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Când vorba de imaginea sa, Ana Maria Prodan nu se uită la bani. Același lucru l-a făcut impresara și acum câteva zile, când a fost prezentă la inaugurarea unui restaurant al fotbalistului Bourceanu și soția acestuia Adina, finii familiei Reghecampf, când a purtat o ținută a cărei valoare s-a ridicat la suma de… 500.000 de euro.

Doar ceasul a costat 300.000 de euro

Nu mai e nici o îndoială că Ana Maria Prodan e o fire excentrică, pentru care nu contează banii. Cu atât mai mult când vine vorba de bijuterii la care ar râvni poate și multe vedete internaționale. Și pentru că acestea sunt un lucru la care Ana Maria Prodan nu poate renunța, cu doar câteva zile în urmă, aceastaș și-a făcut apariția la inaugurarea restaurantului fotbalistului Bourceanu, finul impresarei, aceasta a purtat la mână un ceas în valoare de 300.000 de euro.

PUBLICITATE

Ce-I drept, din aur alb și cu nu mai puțin de 350 de diamante. Tot Ana Maria a mai avut încă 3 brățări cu diamante, despre care se crede că valorează în jur de 50.000 de euro, dar și inelul de logodnă de 150.000 de euro, plus alte bijuterii la fel de valoroase.

PUBLICITATE

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]