"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

three + thirteen =

15 − thirteen =

Abia așteptai să vină vara să stai mai mult la iarbă verde cu prietenii, dar muștele nu vor să-ți dea pace? Iată care sunt cele mai bune soluții pentru a sta liniștit și a le alunga.

loading...

Muștele nu suportă frunzele de dafin uscate

Dacă vrei ca muștele să plece definitiv de lângă tine, ia câteva mănuchiuri de frunze proaspete de pelin, flori de levănțică și crenguțe de busuioc și pune-le în casă. Pentru că nu suport mirosurile persistente, muștele vor fugi.

De asemenea, le poți alunga cu frunze uscate de dafin, pe care să le pui în borcane mici cu oțet și să le așezi la geam. Și tot muștele sunt cele care vor dispărea definitiv dacă vei ține lângă tine castraveți. Uleiul de camfor este și el eficient și e indicat să-l pui într-o candelă. Dacă însă muștele devin obraznice, pune vin cu detergent de vase în mici recipiente la o distanță relativ mică de locul unde iei masa și ele vor fi atrase mirosul alcoolului.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.