"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

2 × one =

nineteen − 17 =

Mai e puțin și va începe vremea dulcețurilor, iar una dintre delicatesele preferate ale tuturor este dulceața de vișine. Doar că majoritatea gospodinelor se lovesc de o mare problemă: ce metodă să folosească pentru a scoate sâmbrii. Iată ce vă propunem.

loading...

Folosiți un pai de plastic

Sigur că pare un lucru extrem de greu să scoți zeci de sâmburi dar, cu puțină răbdare și mult talent, dar și un pai de plastic, vei reuși să devii eroină. Pentru început, trebuie să cureți foarte bine vișinele și să le speli în apă rece.

De asemenea, trebuie să speli paiul de plastic dar și o sticlă de 250 ml pe care o vei folosi. Taie apoi capătul paiului pe diagonal, pentru a obține un vârf ascuțit. Ulterior, va trebui să pui fiecare vișină pe gura sticlei și să apeși cu paiul de plastic, în așa fel încât sâmburele să iasă pe partea cealaltă. Dacă vrei însă să ai o dulceață cât mai aromată, dar cu tentă amăruie, se recomandă să fierbi fructele cu tot cu sâmburi.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.