"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Mihai Albu s-a declarat un tată fericit, după ce a reușit să-și vadă copilul. Designerul de pantofi, care nu își mai întâlnise fetița de aproape două luni, a petrecut cu Mikaela o oră și ceva în fața blocului unde aceasta locuiește împreună cu mama ei, Iulia Albu. Creatorul a declarat că fosta soție nu i-a permis să-și vadă copilul, iar reacția acesteia nu a întârziat să apară.

După un apel făcut pe Facebook zilele trecute, în care spunea că nu a reușit să-și vadă fetița de peste 60 de zile, designerul de pantofi Mihai Albu a reușit să petreacă cu fiica sa câteva momente.
‘Azi (n.r.- sâmbătă) se împlinesc 62 de zile de când nu mi-am văzut copilul. Motivul ar fi că este pandemie și că nu trebuie expus copilul inutil. Am reușit cu greu să vorbesc de vreo patru ori cu ea la telefon și mi-a reproșat că i-a spus mama ei că m-aș fi dus la serviciu în perioada aceasta și ca aș fi fost prea expus la virus. Eu, într-adevăr, am fost la atelier aproape zilnic, dar cu absolut toate măsurile de protecție, mai ales că am o mamă de 92 ani acasă si trebuie să o protejez. Mai este cineva în această situație, știe cineva ce ar fi de făcut? Este normal?’, acesta fusese mesajul publicat weekendul trecut de Mihai Albu pe Facebook, mesaj în urma căruia a fost contactat de fosta soție, Iulia Albu.

Mihai Albu a spus pe Facebook că nu este lăsat de Iulia Albu să-și vadă fetița în timpul pandemiei
Ulterior, designerul de pantofi a declarat pentru Click! că a fost lăsat să-și vadă fiica.
‘Iulia m-a sunat astăzi să vin să o văd pe Mikaela, poate că a fost impresionată de mesajul meu disperat de pe Facebook. Sunt un tată care își iubește enorm copilul. Am stat o oră și jumătate cu ea, în fața blocului Iuliei, am avut mască de protecție, ne-am simțit tare bine amândoi. I-am dus bombonele și biscuiței. Aș fi vrut să o văd mai des, măcar video, pe Internet, să-mi alin dorul, să o încurajez să treacă peste această perioadă de izolare. Mi-a prins bine întâlnirea, zâmbesc din nou!’, a declarat Mihai Albu.

PUBLICITATE

Divergențele dintre Mihai Albu și fosta soție, de care a divorțat în urmă cu opt ani, sunt de notorietate, fiind permanent alimentate de noi și noi motive. Declanșarea pandemiei de coronavirus a fost unul dintre aceste motive deoarece, conform designerului, Iulia Albu nu i-a mai permis să-și vadă fetița, spunând că este prea riscant, de vreme ce aceste merge zilnic la atelier. Așa se face că au trecut mai bine de 60 de zile până când Mihai Albu și-a putut vedea fetița, pentru câteva momente.

Iulia Albu, replică tranșantă la acuzațiile fostului soț

Reacția Iuliei Albu nu a întârziat să apară, iar declarația sa pune lucrurile într-o cu totul altă lumină. Criticată pe rețelele sociale pentru situația fostului soț, care a reușit să-și vadă fiica după două luni, aceasta a dat un răspuns tăios.

PUBLICITATE

‘Nu mai lua ca adevăr absolut elucubrațiile unui ipocrit. Efectiv ne rugăm de el să își viziteze copilul iar el refuză spunând că ne batem joc de el și că el nu are timp. El ar vrea sa o vadă doar la el acasă unde sta câte 8 ore pe tabletă și practic nu îl deranjează. În această perioadă o poate vedea strict în fața blocului unde se pot juca și 3 ore, dar na, asta presupune un efort pentru el, din câte ințeleg’, a scris Iulia Albu.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]