"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

four × 3 =

five × 5 =

Credeați că puricii vă supără doar animalele de companie? Răspunsul este nu, pentru că nimeni nu scapă de mușcăturile acestora. Ca să preveniți această problemă destul de gravă cu care v-ați putea confrunta, iată care sunt cele mai bune soluții naturale.

loading...

Puneți cățelului o zgardă obținută din produse naturale

Un prim pas în a scăpa de obraznicii purici este să folosiți un produs natural, obținut din ulei esențial de portocale și bicarbonat de sodiu. În acest sens, luați un borcan și umpleți-l cu jumătate de pahar cu bicarbonat de sodiu și o jumătate de linguriță cu ulei esențial de portocale. Ulterior agitați bine conținutul, apoi presărați praful pe blana prietenilor dumneavoastră necuvântători. Atenție! Trebuie să aveți grijă ca preparatul să ajungă până la pielea acestuia.

De asemenea, ar fi foarte bine dacă ați spăla animalul cu un produs obținut din jumătate de pahar cu șampon pentru câini și o jumătate de pahar cu suc proaspăt de lămâie, dar și două pahar cu apă. De asemenea, e bine dacă i-ați face câinelui sau pisicii dumneavoastă o zgardă din produse naturale.Cum? Pur și simplu, luați o bandană de-a dumneavoastră și picurați trei linguriță cu apă în care ați amestecat cinci picături de levănțică. Nu în ultimul rând, veți scăpa de purici dacă veți crește în grădină sau în ghivecele din balcon salvie, cătușnică, mentă sau busuioc.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.