"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

3 × 5 =

5 × 1 =

După șase ani de iubire ca-n … manele și trei copii împreună, Florin Salam și Roxana Dobre sunt hotărâți să facă și pasul cel mare. Bruneta pe care artistul o alintă „regina mea” a făcut anunțul legat de data nunții lor.

loading...

Într-un Live realizat pe Instagram, Roxana le-a răspuns celor care au întrebat-o când are de gând să facă nuntă cu tatăl copiilor săi că este doar o chestiune de timp până la marele eveniment.

Anul viitor. Cu ajutorul lui Dumnezeu, să ieșim din nebunia asta și o să facem și nunta. Noi vrem ceva restrâns și foarte intim.’, le-a spus Roxana Stoian fanilor săi de pe Instagram.

Roxana și Florin Salam au împreună trei copii, Maria, Rania și Simon.

Manelistul trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui. Copiii cei mari sunt deja la casele lor și dacă Betty i-a dăruit deja un nepot, a venit timpul ca și frate ei, Dany să se mute cu iubita lui, deși are doar 16 ani, iar tânăra ar fi deja însărcinată, potrivit Cancan.ro.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.