"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

four × four =

twenty + ten =

Două autobuze au luat foc exact în același loc, în mai puțin de jumătate de an, lânga casa unui localnic din Craiova. Proprietarul nici bine nu apucase să repare stricăciunile din decembrie, când un autobuz s-a făcut scrum la doar câțiva metri de casă, că un altul a fost curprins de flăcări astăzi.

loading...

Un adevărat blestem pare că s-a abătut asupra unui cetățean din muncipiul Craiova. În jurul după-amiezii, un autobuz aparținând RAT a luat foc din senin, după ce un scurtcircuit electric a ars mase plastice din componența motorului.

Din fericire, cei patru pasageri care se aflau în autobuz au fost evacuați de șofer, iar pompierii de la Detașamentul 1 Craiova au reușit să stingă flăcările, după o intervenție cu două autospeciale, scrie observatornews.ro.

Bizar este faptul că, în luna decembrie a anului trecut, un alt autobuz s-a făcut scrum lângă casa craioveanului, iar flăcările violente i-au afectat gospodăria. De data aceasta, însă, incendiul nu a mai făcut pagube.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.