"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

2 + 11 =

eleven − 6 =

Te-a binecuvântat Maica Domnului și vei aduce pe lume un copil? Trebuie să ai mare grijă de sănătatea ta, pentru că de aceasta depinde dezvoltarea micuțului. Iată ce spun specialiștii că nu trebuie să mănânci atunci când ești însărcinată.

loading...

Nu mânca sub nici o formă carne sau pește crud!

Un prim lucru care trebuie evitat sunt lactatele nepasteurizate, întrucât pot conține o bacterie care crește riscul de a pierde sarcina, numită Listeria. De asemenea, specialiștii te avertizează să nu consume carne crudă și nici pește crud, pentru că e posibil fără să ști să fie infestat cu mercur.

Un nu hotărât și maionezei, pentru că ouăle care intră în compoziția acestui produs pot conține salmon3lla. Așa că evită orice preparat care conține ouă crude. Ca să nu te trezești cu o alergie când ți-e lumea mai dragă, evită și consumul de alune și încearcă să folosești cât mai puțină sare dar și zahăr, pentru că ai putea întâmpina probleme cu dezvoltarea bebelușului.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.