"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

11 + 15 =

six + fifteen =

A slăbit nu mai puțin de 40 de kilograme, iar acum Monica Anghel arată mai bine ca niciodată. Și pentru că vrea să se mențină, Monica face 600 abdomene în fiecare zi.

loading...

Iubește blugii rupți

De când a reușit să slăbească, Monica Anghel e mai fericită ca niciodată. Și dacă până acum ne-a obișnuit cu rochiile largi, aceasta a renunțat definitiv la ele și a optat pentru cele mulate, care-I vin extraordinar, darși la blugii rupți de care pur și simplu s-a îndrăgostit.

Ca să își dea seama de diferența uriașă, Monica Anghel a păstrat o pereche de pantaloni veche dar și o fustă, pe care le probează din când în când și se minunează de corpul pe care îl are acum. Operația la coloană a făcut-o să slăbească nu mai puțin de 40 de kilograme, iar marea cântăreață are mare grijă acum să se mențină. Cum? Face foarte mult sport cu ajutorul unui kinetoterapeut care o ajută să facă gimnastică astfel încât să nu își distrugă articulațiile, dar și 600 de abdomene pe zi.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.