"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

2 + four =

18 + four =

Nimic nu pare mai potrivit pe timp de vară decât o ieșire cu prietenii la iarbă verde sau la piscină, unde atunci când foamea ne dă târcoale, consumăm nu doar salate de roșii sau salată verde, iar carnea este nelipsită. Specialiștii spun că vara, dacă nu suntem atenți, putem consuma multe calorii, iar până la a ne trezi cu colăcei pe burtică, nu mai e decât un pas. Iată alimentele la care trebuie să fim foarte atenți.

loading...

Consumați piept de pui fără piele la grătar!

Sigur că un grătar e oricând binevenit, dar pentru a nu vă trezi cu kilograme în plus, lăsați la o parte coastele de porc sau de vită și alegeți un mușchiuleț de porc sau, și mai bine, piept de pui fără piele. Și bineînțeles, evitați cât mai mult posibil micii, cârnații și crenvurștii. Atenție sporită și la salatele care sunt pline de maioneză sau cartofi și optați să le asezonați cu iaurt degresat. De asemenea, băuturile alcoolice dulci, cu fructe sunt o ispită care s-ar putea să vă coste ceva kilograme.

Cel mai bine, dacă vreți să beți ceva, este să alegeți un pahar cu vin natural, sau un șpriț. Cât privește hidratarea pe timpul verii, apa e sfântă, dar dacă nu puteți să o consumați, atunci alegeți variantele light ale băuturilor preferate sau alegeți unele fără zahăr. Nici cu înghețata nu e de glumit, așa că cel mai bine ar fi să o consumați cât mai rar și în porții mici.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.