"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

2 + three =

sixteen − three =

Sorin Bontea este un familist convins! De 31 de ani, câștigătorul Asia Express 3 este căsătorit cu aceeași femeie, iar povestea lor de dragoste poate servi drept exemplu pentru generațiile mai tinere.

loading...

Chef Bontea s-a îndrăgostit la prima vedere și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o cuceri pe femeia ce i-a furat inima la o petrecere.

„Soția mea spune că mă pricep foarte bine la cuvinte, așa am cucerit-o. Am văzut-o prima oară la o petrecere și apoi am început să o curtez. La prima întâlnire i-am dus trandafiri roșii și de atunci astea sunt florile pe care i le ofer de fiecare dată, indiferent de ocazie. Pentru noi au o semnificație aparte. Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere.. Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras… Nici nu știam ce sunt astea. E adevărat că atunci când venea vorba de savarine, mergeam la cofetărie!”, a declarat Sorin Bontea pentru revista VIVA!

Între timp, în viața lor au apărut doi copii, care au sudat legătura dintre ei și, din fericire, fiica lui, Miruna, a moștenit pasiunea pentru bucătărie. Secretul familiei lor fericite și unite?

„Pentru noi o dovadă de iubire e faptul că de 31 de ani suntem împreună. Suntem genul acela de cuplu care crede în familie, în valorile ei și asta, zic eu, e foarte important într-o relație. Pe soția mea o iubesc pentru tot ceea ce este ea și pentru tot ceea ce sunt eu când sunt cu ea. Acum, în ceea ce o privește, e clar: sunt frumos, deștept si modest.”, ne-a declarat Bontea.

Supriza care îl aștepta acasă, după două luni în Asia

După două luni în Asia, într-una dintre cele mai grele experiențe din viața lui, Sorin s-a întors victorios acasă, câștigător al celui de-al treilea sezon Asia Express, deși nimeni n-a pariat, inițial, pe reușita echipei Sorin Bontea – Răzvan Fodor.

„Drumul de întoarcere mi s-a părut atâââât de lung, aveam impresia că nu mai ajung. Mi-a fost dor de familie, de cățel, de casa mea, de orice fel de mâncare românească. Soția m-a aștepta cu rață cu varză la cuptor. Simțeam mirosul de când eram prin Istanbul. Când am ajuns acasă am mâncat și am stat în cadă. Știu că pare ciudat, dar o cadă cu apă caldă era Raiul pentru mine.

Vezi altfel lucrurile după o experiență ca Asia Express. Eu mi-am promis că o să renunț la excesele de la cumpăraturi. Aruncăm multă mâncare, luăm mereu mai mult decât avem nevoie, când în lume sunt oameni care trăiesc cu atât de puțin! Asia Express nu e doar un reality-show. Nici pentru noi, nici pentru telespectatori. Asia Express e și o lecție de viață și asta cred că face atât de special acest show!„, a povestit Chef Bontea în VIVA!.

Concluzia după Asia Express 3: „Am descoperit că la vârsta mea, încă mai duc. Și fizic, și psihic.”, ne-a mărturisit Sorin Bontea.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.