"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Medicina de urgență este una dintre cele mai grele și totodată cele mai frumoase meserii. Nimic nu se compară cu sentimentul că ai putut salva o viață și cu mulțumirea pe care o primești de la pacienți și aparținători. Medicii de urgență sunt adevărați eroi, sunt oameni care luptă pentru ca alții să trăiască. Pentru medicii de urgență nu există sărbători, iar de cele mai multe ori lipsesc de la momentele importante din familie, iar asta pentru că urgențele nu așteaptă. Satisfacțiile însă sunt imense și compensează tot efortul și toate nopțile nedormite.

Dr. Antonie Septimius este unul dintre eroii care a luat decizia de a-și pune viața în slujba pacienților, devenind astfel unul dintre cei mai iubiți medici de urgență din țară. De 20 de ani duce mai departe meseria tatălui său, continuând să salveze vieți. Medicul specialist lucrează în cadrul UPU-SMURD Craiova și spune că, pentru el, medicina de urgență a devenit treptat „o mare iubire”, scrie ziarulsanatatea.ro.

PUBLICITATE

„Sunt cazuri care te marchează, însă satisfacțiile sunt imense. Nu știu câți oameni din țară au avut ocazia să cunoască un asemenea sentiment. Este ceva deosebit. Nu pot explica în cuvinte. Meseria de medic este foarte grea, dar este și extraordinar de frumoasă. Pentru mine medicina de urgență a început în 1999, când am început să lucrez în serviciul SMURD și treptat a devenit o mare iubire, o a doua familie, uneori fiindu-mi greu să mă împart între familia de acasă și cea de la serviciu, mărturisește medicul.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]