"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

ten − seven =

5 × three =

Clătite cu dulceață de căpșuni? Cu siguranță, este cel mai bun desert. Dar pentru a savura această delicatesă, trebuie întâi de toate să știți cum să preparați dulceața de căpșuni. Iată ce trebuie să faceți.

loading...

Mod de preparare:

Pentru a obține această minunată dulceață de căpșuni, aveți nevoie de următoarele ingrediente: un kilogram de căpşuni fără codiţe, un kilogram de zahăr, 250 ml apă, 3-4 felii de lămâie, vanilie. Condiția esențială pentru a vă bucura de o dulceață de căpșuni aromată este să alegeți fructele tari și sănătoase. Spălați bine căpșunile și curățați. Puneți apa pe foc și câmd începe să fiarbă adăugați zahăru și sucul de lămâie și amestecați. Lăsați să fiarbă siropul până se dizolvă complet zahărul, apoi până începe să se lege, apoi adăugați fructele, amestecați ușor și lăsați până încep să fiarbă. Lăsați cinci minute pe foc, apoi stingeți și lăsați dulceața să se răcească complet. Strecurați dulceața printr-o sită, fructele le lăsați deoparte, siropul îl turnați înapoi în oala în care ați fiert dulceața. Puneți acest sirop la fiert la foc mic până obțineți consistența dorită. După ce a fiert, puneți fructe și mai lăsați să fiarbă 5 minute la foc mic. Lăsați să se răcească și depozitați în borcane.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.