"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Alex Velea este de departe unul din cei mai apreciati artisi romani, in special de publicul tanar. Acesta a devenit pentru multi un model, atat pentru modul in care se imbraca, dar si prin mesajele pe care le transmite prin piesele sale. Velea este idolatrizat si de multe fete, care poate cred, gresit, ca bad boy-ul muzicii romanesti ar fi fost un nazdravan si la scoala.

Alex Velea Bad Boy, dar nu si nazdravan la scoala

Simbolul multor tineri a fost un elev eminent, acesta a luat examenul de Bacalureat cu media 9.81. Alex spune ca parintii sai s-au tinut de capul lui sa nu lase cartea, si a urmat chiar si o facultate.

PUBLICITATE

“Eram un copil foarte cuminte. Parintii au stat mereu langa mine, m-au ajutat mereu si au dorit ca odrasla lor sa creasca asa cum trebuie. Mi-a mers bine rau la scoala, am luat premiul I din clasa I pana in a XII-a. Daca va dau carnetul va panicati. Am fost olimpic la matematica, la romana, la franceza< am terminat liceul cu 9,81“, a declarat Alex Velea pentru Wowbiz.ro. A renuntat la scoala din cauza Andei Andam A inceput facultatea de Electromagnetica, dar a fost nevoit sa inghete anul pentru ca inceputul colaborarii sale cu Anda Adam i-a adus si succesul si nu mai avea timp sa mearga la cursuri. Alex a reluat ulterior cursurile la facultate si este „domnul inginer”. Terminarea facultatii a generat o mare bucurie pentru mama sa. “Am fost prima generatie care am dat capacitatea, am dat bac la prea multe materii, in clasa a XII-a am stat cu burta pe carte. Apoi am dat la facultate la Electromagnetica, una grea Ingineria si protectia mediului in Industrie. In primul semestru am cam lipsit pentru ca am fost la un concurs la Star Factory de la Prima,, pe care l-am si castigat de altfel. Dar mi-a fost jena sa ma duc sa le zic profesorilor, stiti eu am fost la un concurs si am castigat… asa ca ei au crezut ca am lipsit voit si m-au taxat putin, dar apoi si-au dat seama ca am venit la facultate sa invat si apoi am devenit bursier. La un moment dat aveam de ales daca sa ma duc cu o bursa in Franta, ca sa-mi aprofundez studiile, sau sa vin la Bucuresti sa fac piesa “Selecta” cu Anda Adam. Am venit si am facut piesa si acum sunt aici”, a mai spus Alex Velea.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]