"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

8 − four =

sixteen − eleven =

Întâlnită atât la copii cât și la adulți, balonarea este o problemă cu care se confruntă tot mai multe persoane. Dacă vă balonați, iată ce alimente trebuie să evitați.

loading...

Stop băuturilor carbogazoase și alcool

Chiar dacă vara bate la ușă și legumele sunt de acum preferatele dumneavoastră, specialiștii spun că trebuie să evitați cât mai mult posibil să consumați fasole, linte, varză, conopidă, broccoli, ceapă sau ardei gras, dar puteți mânca cât doriți sparanghel, castraveți, avocado sau roșii. Cât privește fructele, stați departe de prune, mere si pere pentru ca acestea sunt bogate în sorbitol, un tip de zahăr care poate produce gaze în exces. Spuneți un nu hotărât și băuturilor carbogazoase și alcool și să le înlocuiți cu apă plată și sucuri naturale. Încercați pe cât posibil să nu mai consumați grăsimi, pentru a nu avea parte de supărătoarea senzație de balonare.

Felicia Iederă

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.