"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

20 + eleven =

ten + one =

Credeați că balsamul de rufe este bun pentru a face îmbrăcămintea moale și delicată? Nu e deloc așa, întrucât acesta are multe are întrebuințări la care sigur nu v-ați fi gândit. Iată ce trucuri puteți folosi.

loading...

Repară fermoarul care s-a blocat

Tocmai ați avut o sesiune de prăjit și nu știți cum să scăpați de mirosul din bucătărie? Ai acum cea mai bună soluție: balsamul de rufe. Pune într-un vas cu apă puțin balsam, apoi lasă-l pe aragaz să fiarbă câteva minute. Va degaja un miros parfumat.

Tot balsamul de rufe este cea mai bună variantă pentru a spăla geamurile. În acest caz, amestecați o parte balsam cu patru părți apă și pulverizați pe geamurile murdare, apoi curățați. Vor fi perfecte.

De asemenea, combinația de balsam cu apă se folosește și pentru a curăța parchetul, apoi se șterge cu o cârpă uscată. În aceeași soluție, introduceți un burete umezit, ștergeți apoi petele de pe mobilier, lăsați 10 minute să acționeze și în final curățați cu o cârpă uscată. Nu în ultimul rând, dacă fermoarul vi s-a blocat, e de ajuns să puneți puțin balsam și va funcționa ca nou.

Felicia Iederă

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.