"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Biserica respectă și promovează măsurile de prevenire a îmbolnăvirii cu noul Coronavirus (Covid-19) transmise de autoritățile competente și se roagă la fiecare slujbă pentru stoparea epidemiei.

Conform îndrumărilor transmise de Cancelaria Sfântului Sinod, la finalul fiecărei slujbe va fi citită rugăciunea pentru oprirea pandemiei de Coronavirus.

Clericii se roagă pentru însănătoșirea persoanelor bolnave și pentru întărirea spirituală a cadrelor medicale și a celor care contribuie la prevenirea și combaterea epidemiei, scrie basilica.ro.

PUBLICITATE

Până în data de, 13 martie, la nivel național, au fost confirmate 70 de cazuri de cetățeni infectați cu virusul COVID – 19 (coronavirus), conform comunicatului transmis de Grupul de Comunicare Strategică.

Dintre cei 70 de cetățeni care au contactat virusul, 6 au fost declarați vindecați și au fost externați.

Persoanele infectate cu COVID-19 (coronavirus) sunt internate în spitale din București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova și Constanța și se află sub supraveghere medicală permanentă.

PUBLICITATE


Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]