"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol distractiv și foarte interesant, care îi va învăța pe bărbați cum să se poarte cu o femeie.

loading...

Luăm o femeie pe care o iubești, o luăm la sfârșitul săptămânii, „o luăm” în sens metaforic, o răpim la ieșirea de la serviciu.

Obosită și stresată … tu ce credeai, că este odihnită? Ai vrea tu…

Nu, desigur, ea nu va fi odihnită și acum nu mai încerca să dai înapoi, folosește-te de mușchii pe care îi ai, ia-o în brațe și pune-o pe scaunul din față, dar nu înainte de a ridica ea, cu propriile mâini buchetul de flori pe care i l-ai așezat acolo. Îți va da un sărut, garantat. Vezi, deja începi să câștigi…

Fixează-i bine centura de siguranță, apoi dă-i cutia aia de bomboane, are nevoie de puțină energie, după o săptămână încărcată.

În acest timp, se va linișți și chiar i se vor reduce ridurile alea, care i s-au format din cauza stresului.

Apoi, va începe să râdă, va face alte riduri, dar astea îi plac, nu se plânge de ele… Nu te relaxa! Nu uita să îi spui ce zâmbet frumos are! Și în niciun caz nu o duce acasă!

Pe drum, fără să îi divulgi locul în care veți merge, poți să o lași să asculte o melodie preferată, apoi să o ții de taină, nu se va plânge de asta, îi este dor să stați de vorbă, crede-mă! Nimic legat de serviciu, întreab-o ce i-ar plăcea să faceți în weekendul care doar ce a început.

Bun, apoi ajungeți la restaurant sau pe bancă în parc sau la picnicul pe care l-ai pregătit pentru voi. Fă-o să se simtă norocoasă că te are! Petreceți aici cât timp este nevoie pentru a se relaxa complet!

Apoi, mergeți acasă, acum poți da drumul la Vivaldi, în timp ce îi torni un pahar de șampanie și îi pregătești cada cu apă călduță și spumă multă. Să nu uiți de uleiurile aromatice. Muzică, apă, miros, gust…

Acum atenție! Cel mai important lucru este să o lași timp de 15-20 de minute singură… Las-o să se bucure de ea, să își curețe pielea cu uleiurile preferate, las-o să se simtă independentă…Las-o să se odihnească …

Apoi, ea va ieși din cadă… Luăm uleiul cu miros de trandafiri și îi facem masaj, da? Îți garantez, merită, nu am luat-o razna! Și nu numai că nu am luat-o razna, dar vei vedea în ce loc minunat vei junge!

Gândurile și dorințele ei vor fi acum în profunzimea sufletului! În prezent, ești un șofer, un prieten, un iubit, un chef, un valet, un terapeut de masaj. Punct.

Acum îi poți spune: „șții poți fii ce vrei tu, indiferent de vârstă ta, indiferent de înălțime, greutate. Toate acestea nu fac nicio diferența! Acum ești o fetiță, ești protejată, ești calmă, te bucuri că nu îți lipsește nimic, că nu trebuie să te grăbești undeva și că nu trebuie să-ți fie frică de nimeni și de nimic… Nu trebuie să fii un angajat excelent, o mamă exemplară, un bun prieten … Acum poți doar să dormi … doar să zbori într-un vis …”

Și o va face. Când adoarme, oprește-i telefonul!

… Când se va trezi, se va trezi fericită și cu tine în gând!

De ce? Pentru că tu ai ajuns în cel mai frumos loc, în inima ei!

Alexandra Pîrvan

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.