"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Apelăm la toți cititorii noștri să fie atenți la sursele de informare și recomandăm urmărirea frecventă a comunicatelor de presă făcute de Ministerele țării noastre.

loading...

Pe site-urile noastre, secretele.com și secretele.news, toate articolele legate de acest subiect cu interes național, COVID-19, vor fi preluate doar de la Ministerul Sănătății, Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Afacerilor Externe.

Vă îndemnăm să verificați tot timpul sursele articolelor pe care le citiți. 

În ceea ce privește, activitatea în punctele de frontieră la granița cu Republica Serbia, vă informăm că, începând de astăzi, 12 martie, ora 08.00, a fost suspendată temporar activitatea următoarelor puncte de trecere a frontierei de la granița comună:

– PTF Vrbica – Valcani- specific rutier;
– PTF Nakovo – Lunga- specific rutier;
– PTF Jasa Tomic – Foeni – specific rutier;
– PTF Kaludjerovo – Naidas – specific rutier;
– PTF Golubac – Moldova Nouă – specific rutier/naval;
– PTF Kladovo – Drobeta Turnu Severin – specific naval;
– PTF Kusjak – Porțile de Fier II – rutier.

Măsura a fost instituită de către autoritățile din Republica Serbia în vederea protejării sănătăţii cetățenilor din cele două state, în contextul extinderii infecției cu COVID-19.
Precizăm că, traficul de frontieră între cele două țări va continua în condiţii normale prin P.T.F. Stamora Moravița (județul Timiș), P.T.F. Jimbolia (județul Timiș) și P.T.F. Porțile de Fier I (județul Mehedinți).

Sursa Ministerul Afacerilor Interne

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.