"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

18 − 6 =

twelve − seven =

Ai impresia că dacă ai făcut 40 de ani, viața nu mai poate fi la fel de frumoasă? Este și mai frumoasă, dacă vei ști ce să faci. Mai ales să fii stilată! Iată care sunt cele mai bune sfaturi ale specialiștilor care te vor face să arăți ca la 20 de ani.

loading...

Haine cât mai colorate și mai comode

Vreți să arăți irezistibil, nu-I așa? Atunci trebuie să te simți comod în orice te-ai îmbrăca. Cu alte cuvinte, trebuie să ai în garderobă doar modele care să te avantajeze. Mai mult decât atât, spun specialiștii, învață să nu mai pui atât de mult negru pe tine. a venit momentul culorilor îndrăznețe, pentru că meriți! Și nu e vorba doar de haine, ci și de încălțăminte. De asemenea, designerii spun că după 40 de ani trebuie să purtați decolteul în formă de V doar dacă nu aveți imperfecțiuni.

Este foarte important să știți să combinați o pereche de blugi atât cu o bluză de mătase, cât și cu alte bluze. Dacă mai puneți și o pereche de pantofi cu toc, veți străluci. Imprimeuri? Nu trebuie să vă fie frică de ele, mai ales dacă le veți mixa. Până la urmă, nu trebuie decât să aveți încredere în propriile gusturi și veți fi radiantă.

Felicia Iederă

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.