"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

five × 4 =

nineteen − eight =

Te-ai mutat în casă nouă sau pur și simplu vrei ca locuința în care stai să arate cu totul altfel? Atunci îți vor de mare ajutor ideile noastre pentru a-ți transforma casa.

loading...

Aplică tapet

Dacă vrei ca locuința ta să fie cât mai frumoasă, alege tapetul, spun specialiștii. Și neapărat în culori neutre. Te va salva de praf și de efort suplimentar, în cazul în care vei vrea să renovezi. Poți schimba casa și dacă vei începe să rearanjezi piesele de mobilier.

Pur și simplu, cheamă-ți niște prieteni și schimbă locul canapelelor, a meselor sau a patului. Vei avea parte de un aer de prospețime. Totodată, apelează la ajutorul unor accesorii decorative, pe care, de altfel, le poți face și singur doar dacă ieși puțin în natură.

Ce-ai spune dacă ai începe să grupezi pietricelele, conurile de pin şi ghindele pe platouri, tăviţe, farfurii sau în boluri mari de sticlă? Nu în ultimul rând, specialiștii în design interior spun că trebuie să adaugi cât mai multe oglinzi în cameră.

Vor deschide spațiul și vor spori iluminarea naturală a camerei. Pe de altă parte, cumpără perdele de duș colorate, cu modele sau lămpi speciale, cu design deosebit.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.