"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

17 + 7 =

one × 2 =

Ți-ai cumpărat bucătărie nouă sau vrei să o renovezi pe cea veche? Atunci ar trebui să iei neapărat în calcul să schimbi și blatul de bucătărie. Iată care sunt cele mai bune.

loading...

Blatul din cuarț va face bucătăria să arate modern

Specialiștii recomandă cu mare încredere blatul din cuarț, care se găsește într-o varietate foarte largă de culori. De ce să alegi un blat de cuarț? În primul rând, pentru că este foarte rezistent la zgârieturi și arsuri, nu se pătează și vei avea mereu luciul pe care ți l-a dorit.

Ce-I drept, prețul este puțin mai mare, însă merită tot efortul. Tot ca blat pentru bucătărie poți folosi sticla, dar nu orice fel de sticlă, ci pe cea termorezistentă și dură. Motivul? Va da bucătăriei tale o notă de eleganță. În plus, este un material igienic și foarte ușor de dezinfectat. Nu în ultimul rând, poți opta pentru blatul de inox, dar doar în cazul în care ai o bucătărie în care nu gătești prea mult. Și asta pentru că inoxul este un material care rezistă la zgârieturi, nu este poros și poate fi curățat inclusiv cu înălbitori.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.