"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Cel mai mare diamant din România e scos la vânzare. Odată cu spectaculosul briliant, sunt licitate bijuterii de colecţie, în valoare de 2 milioane de euro. Una dintre preţioasele piese a fost purtată de artista britanică Rita Ora.

Cel mai mare diamant din România străluceşte într-o sală a Palatului Cesianu-Racoviță din Capitală. Până la licitaţia care va avea loc mâine seară, bijuterii de colecţie pot fi probate de doamne şi dominişoare. Trebuie doar să-şi facă o rezervare, scrie observator.tv.

Valoarea Briliantului a fost estimată între 45.000 şi 65.000 de euro, însă experţii spun că la ultima strigare ar putea fi vândut cu 100 de mii de euro.

Cea mai valoroasă piesă din cadrul licitaţiei, cu o valoare estimată la 150.000 de euro, este un aristocratic set, realizat de brandul de bijuterii exclusiviste Pheres. Compus din colier şi cercei decoraţi cu 115 diamante, setul are peste 27 de carate.


În total, vor fi scoase la licitaţie peste 200 de bijuterii de colecție, care depășesc valoarea totală de 2 milioane de euro.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.