"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

4 × two =

11 − ten =

Pentru a menține și a prelungi tinerețea nu ai nevoie de multe lucruri, dar secretele chinezilor îți vor fi, cu siguranță, de mare folos. Învață din ele și vei avea viața pe care ți-o dorești.

loading...

Consumă cât mai multe ciuperci, alge, legume și pește

De ce sunt chinezii atât de longevivi? Un prim răspuns ar fi acela că aceștia consumă foarte multe produse din soia, fasole, legume, ciuperci, pește și alte, produse care au rolul de a reduce nivelul de colesterol și a normaliza tensiunea arterială. De asemenea, femeile din China consumă mult tofu din soia, alge marine și ridichi pentru a avea pielea fină și strălucitoare.

Întotdeauna, chinezii își încep diminețile cu exercițiile de respirație Qigong, care le sunt de ajutor la creșterea imunității și la acumularea energiei Yang în organism. Foarte important pentru chinezi este și legătura dintre muncă și odihnă. Pentru combaterea insomniei, medicii chinezi recomandă să consumăm 30-60 de grame de curmale roșii fierte pe zi.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.