"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Rochia în care te vezi mireasă spune multe despre felul în care percepi căsnicia – Alege-ţi rochia preferată din colajul de mai jos şi află ce spune asta despre tine!

1. Mireasa clasică

Pentru tine căsătoria reprezintă poliţa care îţi garantează o viaţă fericită până la adânci batrâneţi. Visezi la un trai plin de dragoste şi nu ai nevoie de nimic mai mult, scrie 7secunde.com

2. Mireasa stylish

Căsnicia ideală pentru tine nu este una în cadrul căreia să te simţi în vreun fel constrânsă, ci una care să te împlinească. Te bucuri să ai pe cineva cu care să împarţi bucuriile vieţii.

3. Mireasa extravagantă

Viaţa la care visezi după căsătorie este una plină de surprize plăcute făcute de iubitul tau. Romantismul este ingredientul care te face fericită.

4. Mireasa rafinată

Căsnicia perfectă în viziunea ta aduce stabilitate, linişte şi armonie în viaţa ta şi a partenerului. Simţi că legătura voastră va fi şi mai puternică după ce faceţi acest pas.

5. Mireasa strălucitoare

Îţi doreşti să te căsătoreşti cu un bărbat de care să fii mândră şi care să simţi că te completează în proporţie de 100%.

6. Mireasa sexy


Visezi la o căsnicie în care să oferi tot, dar să şi primeşti tot. Pui mare preţ pe comunicare şi nu accepţi încapăţânarea şi intoleranţă.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.