"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Niciodată o problemă nu vine singură. După necazurile pe care le au în căsnicie, Andreea Bălan primește încă o lovitură. George Burcea ar fi fost prins drogat la volan, iar polițiștii l-ar fi sancționat aspru pe soțul vedetei.

Zilele trecute, soțul Andreei Bălan s-ar fi ales cu un dosar penal, potrivit Click!. George Burcea ar fi fost oprit de polițiști și ar fi fost supus unui test antidrog, spre surprinderea tuturor rezultatul a fost unul pozitiv. Soțul Andreei Bălan ar fi consumat cocaină.

Totul s-ar fi petrecut pe 21 februarie, în jurul orei 10 chiar la câteva străzi distanță de casa în care locuiește cu Andreea Bălan. George Burcea ar fi fost prins drogat la volan.

‘A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă’, au dezvăluit surse pentru Click!.

Se pare că George Burcea era filat de ceva timp, iar acesta a fost oprit special de Poliție, ci nu era un control de rutină. Actorul ar consuma substanțe interzise de foarte multă vreme, iar acesta era în atenția oamenilor legii.

Soțului Andreei Bălan i s-ar fi întocmit dosar penal și nu mai are voie să conducă până la definitivarea dosarului. George Burcea a fost contactat de Spynews, însă când a auzit despre ce este vorba a încheiat apelul. Până să i se pună întrebări despre consumul de droguri, soțul Andreei Bălan a răspuns politicos jurnaliștilor.


‘Dosarul va ajunge pe masa procurorului și apoi va fi trimis în judecată. Potrivit Codului Penal, fapta se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la un an, de obicei cu suspendare’, au explicat sursele Click!.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.