"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

2 × 5 =

one × 5 =

Te-ai săturat de celebrele șnițele și vrei ceva deosebit? Mai ales dacă nu doriți să consumați carne în sfântul Post al Adormirii Maicii Domnului, aveți acum la dispoziție un preparat extraordinar de gustos: șnițele de varză.

loading...

Mod de preparare

Pentru a obține minunatele șnițele de varză, aveți nevoie de următorele ingrediente: o varză de 1 kg, 3 ouă, pesmet, sare și piper după gust, ulei pentru prăjit.

Pentru început, trebuie să curățați bine varza, apoi să o tăiați astfel încât să fie păstrată o parte din cotor, iar frunzele sub nici o formă să nu se împrăștie. Varza se taie în felii, apoi se introduce într-un vas cu apă clocotită, pentru cinci minute. Ulterior, luați un alt vas în care bateți trei oră și adăugați sare și piper după gust. Într-un alt vas punem pesmetul. Luați o felie de varză, tăvăliți bine prin ouăle bătute, apoi prin pesmet, apoi din nou prin ouă, după care prăjim șnițelele pe ambele părți.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.