"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

IN LOC SA O PROMOVAM PE VULPITA, AR TREBUI SA STIM CA Alin Alexuc-Ciurariu este noul campion european la lupte greco-romane, la categoria 130 de kilograme.

loading...

Sportivul român a obținut medalia de aur, învingându-l în finală pe georgianul Levan Arabuli cu scorul de 6-1.

Acesta s-a mai impus în optimi în faţa lui Zurabi Ghedehauri, iar în sferturi în fața azerului Sabah Saleh Shariati. În semifinală, l-a avut drept adevrsar pe ucraineanul Nikola Kucimi, potrivit newsromania.eu

„Un aur muncit, o medalie meritata, o medalie a mea, a luptătorilor romani, a romanilor din întreaga lume! Va mulțumesc pentru încurajările primite. Au fost plusul de care am avut nevoie sa ajung să-mi aud imnul mult iubit in Roma, printre gladiatori!”, a scris Alin Alexuc-Ciurariu pe Facebook.

Alin Alexuc-Ciurariu, primul interviu după triumful excepțional de la Roma: „Visez la podiumul olimpic!”

Alin Alexuc-Ciurariu, campion continental la Roma la greco-romane, categoria 130 kg, țintește mai sus și vrea o medalie la Tokyo.

– Alin, ai ajuns, în sfârșit la aur! Ce înseamnă acesată medalie pentru tine? – Sunt 20 de ani plini de sacrificii! Este rodul muncii mele, o muncă continuă pe care puțini o cunosc sau o înteleg. Fiecare oră de antrenament a reprezentat un pas mic către acest titlu european și recunosc că nu a existat zi să nu mă gândesc la obținerea primului loc. Știam că acest moment va veni până la urmă.

– Cum ai trăit finala și care a fost momentul cel mai greu pentru tine la acest European?
– În ziua finalei am numărat orele pâna la meci. Eram concentrat și nerăbdător să intru la luptă. Mă bucur că mi-am păstrat energia și în finală. Cel mai dificil moment a fost în “sferturi”, cu azerul Sabah Shariati, care era la conducere după prima repriză. Atunci am simțit că trebuie să dau totul! vezi continuarea interviului pe gsp.ro

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.