"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

15 + 20 =

five × one =

Idei geniale pentru a transforma pantofii vechi în pantofi noi. V-ați pregătit cel mai bun costum? Cămașa nu are nici o dungă și ați ales o cravată care să vă facă să arătați incredibil de bine? Ce mai rămâne de făcut? Să găsiți pantofii care se potrivesc.

loading...

Dar, surpriză… tocmai ați constatat că aceștia sunt plini de pliuri și denivelări și arată ca niște pantofi vechi. Nu vă enervați, pentru că aveți acum la îndemână cea mai bună soluție.

Ușor de făcut și cu efect maxim

Când ne pregătim să mergem la un eveniment important, ne gândim că trebuie să arătăm impecabil. Ceea ce nu e greu de realizat, dacă avem în șifonier tot ce e nevoie. O problemă cu care se confruntă toți domnii sunt pliurile și denivelările de la pantofii cei scumpi care, din păcate, îi fac să arate ca niște încălțări vechi. Acum aveți la îndemână sfatul vechilor cizmari, care vă va fi de cel mai mare ajutor.

Tot ce aveți de făcut este să introduceți în pantofi șosete, având grijă să întindeți foarte bine porțiunea de la vârful lor. Luați apoi un prosop și înmuiați bine în apă rece. Încingeți fierul de călcat și puneți prosopul umed pe vârfurile pantofilor. Cu mare grijă, călcați în jur de două-trei minute. Pielea se va întinde foarte bine și veți putea pleca la petrecere mai fericit ca niciodată.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.