"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Horoscopul zilei de vineri, 21 februarie. Iată care sunt previziunile astrale pentru ziua de 21 februarie 2020. Bat clopote de nuntă pentru o zodie, în timp ce un alt nativ se confruntă cu o veste foarte proastă. Leii se gândesc la trecut. Racii reacționează impulsiv

loading...

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 februarie 2020

Sunteţi grăbiţi şi nu este bine. Aveţi toate şansele să greşiţi dacă nu vă gândiţi de două ori la ce vreţi să faceţi. Este posibil să intri în tot felul de conflicte cu familia, pentru că nu prea ai reușit să acorzi atenție acestei părți a vieții tale. Încearcă să îți organizezi mai bine timpul. Pe seară, un prieten apropiat vă dă câteva sfaturi de care ar trbui să ţineţi cont.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 februarie 2020

Încearcă să stai cât mai departe de tehnologie azi și acordă-ți mai mult timp pentru a te relaxa și a te regăsi. Meditația ar putea fi o idee bună azi.O persoană atrăgătoare vă dă viaţa peste cap. Astrologii vă sfătuiesc să scăpaţi repede de persoana asta. Dacă nu o faceţi veţi pierde timpul, iar jumătatea care vă este menită vă va ocoli.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 februarie 2020

Azi toți cei din jurul tău au tendința de a ți se confesa. Încearcă să asculți cu atenție ce au de spus și nu judeca înainte de a cunoaște toate detaliile. Obţineţi victorii importante astăzi. Pe plan profesional, în primul rând. Dacă ieşiţi în oraş s-ar putea să găsiţi ceea ce nu aţi mai găsit vreodată. Aveţi ocazia să întâlniţi marea dragoste.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 februarie 2020

Nu reușești să îți controlezi prea bine emoțiile azi și ai tendința de a reacționa impulsiv. Este recomandat să discuți cu o persoană în care ai încredere despre problemele cu care te confrunți.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 februarie 2020

Este o zi propice pentru tine, iar tu te gândești mult la trecut și la greșelile pe care le-ai făcut și ai tendința să fii dur cu tine pentru toate aceste lucruri. Nu pune prea multă presiune pe tine și lasă greșelile să rămână în trecut. Afacerile pe care le-ai plănuit în detaliu încep să prindă contur. Te vei umple de bani, în viitorul apropiat. Termini ziua acasă, în faţa televizorului, alături de persoana dragă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 februarie 2020

Urmează o zi calmă pentru tine. Nu îţi faci nicio problemă astăzi. Nativii nu au motive de îngrijorare, însă sunt sfătuiți să se odihnească mai mult, să se relaxeze mai mult.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 februarie 2020

Cei născuți în zodia Balanță simt nevoia să aducă o noutate în viața sentimentală, să se distreze, să cucerească și să se aventureze în noi experiențe. Nativii care sunt într-o relație trebuie să fie atenți pentru că în această perioadă în care Mercur retrogradează în zodia Pești pot ieși la suprafață secrete și ascunzișuri. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să-și canalizezea ceastă energie în povestea de iubire, pentru a reaprinde pasiunea sau a o consolida. Pe seară primeşti vizita unor apropiaţi, fapt care te bucură.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 februarie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de surprize neașteptate, îndeosebi plăcute, legate de viața de familie sau de regimul unei locuințe. Oricum ar fi, nativii nu trebuie să se aventureze să semnze contracte acum, ci să aștepte până pe data de 10 martie. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poatea duce o cheltuială legată de casă, poate pentru a rezolva o defectțiune în gospodărie.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 februarie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de niște situații surprinzătoare la drum sau veștile care sosec în legătură cu o călătorie să fie neașteptate, să-i mire pe nativi. Se întrevăd surprize, evenimente ciudate și neașteptate la care pot lua parte cu sau fără voia lor și care să-i pună pe gânduri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că se pot entuziasma peste măsură cu privire la o sumă de bani.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 februarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Capricorn ziua de azi poate veni cu surprize financiare, nu neapărat plăcute, cât neașteptate. Nativii pot primi o sumă de bani sau pot descoperi o idee nouă care să le aducă un venit în plus rapid. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a rezolva, de a găsi o soluție la o problemă care-i macină și care, de asemenea, poate avea legătură cu banii.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 februarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să trăiască astăzi o provocare, însă, deși va fi ceva ce și-au dorit, cel mai probabil va fi neașteptat și surprinzător pentru ei. Fie cineva din trecut le iese în cale, fie cineva din familie le dă o vește neașteptată și plăcută. Poate avea legătură inclusiv cu locuința. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a trăi ceva neașteptat, le aduce o surpriză.

Horoscop zilnic Peşti – Horoscopul zilei de 21 februarie 2020

Bat clopote de nuntă pentru nativii din Peşti. Aveţi timp până în vară să puneţi la punct evenimentul vieţii. Aţi angajat deja o firmă care se ocupă de cele mai mici detalii. Aţi dat ceva bani, dar se merită. Totul va fi mai bine decât aţi sperat.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.