"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

9 + thirteen =

9 + 8 =

De ce nu suntem fericiţi…

loading...

Intr-un mic orasel traia o femeie cu cei doi feciori ai ei.

Unul dintre feciori era negustor de umbrele iar celalalt isi castiga existenta vanzand sandale, scrie altarulcredintei.md.

Aceasta femeie era mai mereu trista. Vazand‑o mereu in aceasta stare de tristete, un om a intrebat‑o:

– Ce te supara femeie? Ce necaz iti chinuie sufletul?

Femeia ii raspunse:

– Vezi dumneata, acum ploua. Unul din feciorii mei traieste din vanzarea de sandale. Din cauza vremii afacerea lui are de suferit. Cum sa nu fiu necajita?

Peste cateva zile soarele isi facu simtita prezenta in micul orasel dar mai putin in inima femeii caci ea tot trista si abatuta era. Nedumerit acum, omul o intreba din nou:

– Acum e soare, nu asta asteptai? Feciorul tau are acum o afacere prospera vanzand sandale, de ce esti in continuare suparata?

Femeia ii raspunse:

– Ooo, vezi dumneata, celalalt fecior al meu vinde umbrele. Cine cumpara umbrele pe vremea asta insorita? Intelegi acum de ce sunt trista?

– Sunt si mai nedumerit acum, raspunse omul. Din cate mi‑ai vorbit despre feciorii tai, eu inteleg ca tu ar trebui sa fii mereu o mama fericita. Cand ploua, feciorul tau care vinde umbrele prospera iar cand e soare celalalt fecior al tau vinde sandale.”

„In timp ce inteleptul este fericit si in iad, prostul sufera si in rai.”

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.