"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Fosta asistentă TV, Daniela Crudu trece prin momente grele după ce a fost desfigurată în bătaie de iubitul său. În urma loviturilor primite, Cruduța s-a ales cu o piramidă nazală ruptă, traumatism cranio-facial, entorsă dar și lovituri în jurul abdomenului.

loading...
Operată de urgență

Deși nu se știe exact motivul pentru care Cruduța a fost snopită în bătaie, se crede că scandalul ar fi pornit din cauze unei sume mari de bani, fosta prezentatoare tv fiind bănuită că i-ar fi luat cât timp milionarul croat a fost plecat în străinătate.

Mai mult, înainte de a începe scandalul, cei doi au fost într-un club, iar Daniela ar fi vorbit pe whatsapp cu un alt bărbat.

Inițial, Daniela a ajuns la spital dar a fost lăsată să plece acasă. După doar câteva ore, vedeta a acuzat dureri insuportabile și a fost operată de urgență.

Deși poliția a emis un ordin de protecție provizoriu și îl cercetează pe croat pentru săvârșirea de loviri și alte violențe, Daniela Crudu nu a depus plângere și, deși suferă enorm, spun gurile rele că ar dori să se împace. (C.L.)

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.